Šioje svetainėje naudojame slapukus. Jie padeda, matuoti auditorijos dydį ir naršymo įpročius. Taip mes galime keisti svetainę, kad ji būtų jums patogesnė.

LT

Dėl AB „PST Nordic“ veiklos nutraukimo

AB „Panevėžio statybos trestas“ (PST), praneša, jog priimtas administracijos sprendimas nutraukti dukterinės įmonės AB „PST Nordic“ veiklą, kadangi įmonės veiklos rezultatas yra neigiamas.

Pagrindinė AB „PST Nordic“ veiklos sritis – įvairios paskirties pastatų ir statinių statyba Švedijoje, Stokholmo regione. Pastaruoju metu išryškėjo AB „PST Nordic“ nuostolingumas, kurį lėmė vadovų klaidos ir užsakovų veiksmai. Įmonė priversta trauktis iš Švedijos rinkos, prie kurios specifikos nesugebėjo prisitaikyti. 

Siekdami efektyviai vykdyti PST grupės įmonių veiklą, nutarėme uždaryti įmonę AB „PST Nordic“. Mes suprantame, kad tai yra sunki užduotis, kuri pareikalaus laiko ir sąnaudų, bet manau tai yra grupei geriausias sprendimas, kurį esame priversti priimti“, - pažymi Dalius Gesevičius, AB „Panevėžio statybos trestas“ generalinis direktorius.

PST priklauso 100 proc. šios įmonės akcijų. Artimiausiu metu bus pradėtos vykdyti veiklos nutraukimo procedūros. AB „PST Nordic“ veiklos nutraukimas AB „Panevėžio statybos trestas“ grupės rezultatui didelės neigiamos įtakos neturės.


Daugiau informacijos:

Generalinis direktorius

Dalius Gesevičius

Tel.: 8 45 505 503